A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Szerezd be a kötelező darabokat!

Ha most rendelsz nyakláncokat, a harmadikat ajándékba adjuk!

Vége a nyárnak, kezdődik az iskola. A bizsu nyakláncok azonban nem ütköznek semmilyen dress code-dal, így bátran vihetsz egy kis ragyogást, hátha több önbizalmat ad és sikerre vezet. Természetesen a megfelelő felkészültséget nem pótolhatja a megjelenés, ám bizonyított tény, hogy aki jól érzi magát, az sokkal jobban teljesít minden területen. Ha évnyitóról, ünnepségekről van szó, akkor is létezik nem egy olyan bizsu nyaklánc, mely elegánsabbá, hivatalosabbá tudja tenni a sokszor gyűlölt egyenruhát vagy fehér blúz, fekete alj kombinációt. Általában a semleges színek ajánlottak, valamint a kisebb, finomabb darabok, melyek ragyogásukkal megtisztelik az eseményt, ugyanakkor legalább valamit kifejezhetsz ízlésedből, egyéniségedből még az egyenruha viselése közben is.


A harmadik nyaklánc ajándék!

STATEMENT
NYAKLÁNCOK


A statement bizsu nyakláncok az egyedi elegáns megjelenés alapkövei. Ha a felvenni kívánt ruhadarab egyszerű, akkor két megoldás közül választhatunk. Vagy az egyszerűség útján haladunk tovább és egy finom darabot akasztunk a nyakunkba, vagy épphogy ellenkezőleg, egy harsány, nagyobb méretű statement bizsu nyaklánc lesz a nyerő. Azok számára, akik bizonytalanok a statement bizsu nyaklánc választás terén, van egy jó hírünk! Több száz különleges darab közül válogathatnak, így biztos, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző darabot!

MEGNÉZEM AZ ÉKSZEREKET
A harmadik nyaklánc ajándék!

BIZSU
NYAKLÁNCOK


A divatos bizsu nyakláncokban az a jó, hogy akár egy egész doboznyit is beszerezhetsz belőlük, így mindig lesz mit feltenned! Viszont a megfelelő bizsu nyaklánc kiválasztása több szempontból is fontos. Egyrészt mert az ékszerek megadhatják megjelenésed fénypontját, másrészt a bizsu ékszer erőteljesen tükrözheti stílusodat, személyiségedet, így az önkifejezés egyik legjobb eszköze. A bizsu nyakláncok sokszínűsége páratlan. Válogass, szerezd be az univerzális és alapdarabokat, de az extravagánsabb, mókás, valamint nőies és vagány vagy épp elegáns darabokról se feledkezz meg!

MEGNÉZEM AZ ÉKSZEREKET
A harmadik nyaklánc ajándék!

KRISTÁLYOS
NYAKLÁNCOK


A Swarovski kristályos nyaklánc is mindig megújul, de persze a klasszikus darabok is folyamatosan elérhetők. A Swarovski minden évben két új kollekciót dob piacra, egyik az őszi/tavaszi, a másik pedig értelem szerűen a tavaszi/nyári. Azonban nem csak az újdonságokból érdemes szemezgetni, hiszen nem csak a trendek változnak, mi magunk is örök változásban vagyunk. Néha jobban szeretjük a visszafogott darabokat, van, hogy egészen az üzleties megjelenésig eljutunk, néha a vidám stílus tetszik meg, máskor viszont a vagány, színes megjelenést részesítjük előnyben.

MEGNÉZEM AZ ÉKSZEREKET
A harmadik nyaklánc ajándék!

BŐR
NYAKLÁNCOK


A bőr bizsu nyakláncok mind a mai napig tartják helyüket az ékszerek piacán! A mindennapokban, vagy egy kirándulásra, sétára, esetleg könnyűzenei koncertre nem kell kiöltözni, így az ékszereknek is puhább, lazább anyagból kell lenniük. A bőr vagy műbőr, esetleg textil vagy gumi bizsu nyaklánc ideális választás, hiszen nagyon sokféle lehet, ékesít, de nem kelt túlzó hatást. Laza és stílusos. Manapság az olyan anyagokból készült bizsu nyakláncok mint a bőr, a kenderszerű, növényi anyagok, az állati fogak, csontok, a motoros és rock berkekben a mai napig kiemelt népszerűségnek örvendenek, így az ilyen jellegű bizsu nyaklánc is.

MEGNÉZEM AZ ÉKSZEREKET