A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Karkötőhöz manikűr vagy manikűrhöz karkötő?!

Karkötő

A divatot kedvelők már valószínűleg minden apró trükköt ismernek a szettek tökéletesítésére. Most itt van egy tipp, ami talán kevésbé ismert. A karkötő és a manikűr összhangja, mely kezünket igazán mutatóssá teheti és megjelenésünk többi részéhez is passzol, kiemeli vagy árnyalja azt. A karkötő amúgy nagy szerepet játszik a harmonikus megjelenés kialakításában.

Manapság a különböző körömdivatoknak köszönhetően nagyon széles palettán válogathatunk a körömlakkok, kiegészítők között. A műköröm ideje lassan lejárt, most inkább a gél lakkok hódítanak, melyek erőteljes színeikkel csodás látványt nyújtanak ujjaink végén. Ezeket a színeket gyűrűvel is lehet árnyalni, ám a karkötők viselésével komolyabb összhatás érhető el.

 

 

Manikűr

 

Karkötőhöz manikűrt vagy manikűrhöz karkötőt?

A bizsu karkötők esetében a karkötőhöz érdemes lakkot választani, de ha van egy megszokott színkörünk, melyből mindig ugyanazok az árnyalatok, színek kerülnek ki, akkor ehhez igazodjon a megfelelő bizsu karkötő kiválasztása. 
Nem csak a konkrét színek, de a meleg vagy hűvös színek kombinációja is egyedi hangulatot kelthet és az aktuális szettünkhöz lehet, épp erre van szükség.

 

 

A bizsu karkötő nagy előnye, hogy nem csak egyféle színűek lehetnek. A többféle kőből összerakott karkötők mellé akár többszínű manikűrt is választhatunk, ha a színek visszhangra találnak a karkötő és a körmök között. Ha egy bizsu karkötő mondjuk alapvetően világos, de egyetlen sötétebb kő adja meg a fő csapást, akkor ahhoz a kőhöz igazodó lakkozással hangsúlyozhatjuk annak erejét és meghatározó mivoltát. Természetesen az ellenkező hatás is elérhető, árnyalhatjuk, tompíthatjuk a karkötő jelenlétét. Ha a karkötő hangsúlyozása a cél, ugyanúgy elég csupán a megfelelő színű lakkokat választani. A karkötő és manikűr összhatásához a gyűrű már talán túlzás lenne. Érdemes tartózkodni a túlzásoktól akkor is, ha extravagáns megjelenést szeretnénk.

 

Szeretnél a jövőben is hasonló cikkeket olvasni?

Akkor nem kell mást tenned, mint...

Kövess minket Facebookon

Kövess minket Instagrammon

Iratkozz fel Hírlevelünkre

... és értesítünk minden cikk megjelenéséről!