20% KEDVEZMÉNY & AJÁNDÉK ANTIBAKTERIÁLIS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SZAPPAN!

MINDEN TERMÉKÜNKRE 20% KEDVEZMÉNYT ADUNK ÉS A KÉSZLET EREJÉIG MINDEN 3000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN EGY ANTIBAKTERIÁLIS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SZAPPANT ADUNK AJÁNDÉKBA

Ajándék kézfertőtlenítő szappan

 A 20% kedvezmény és az ajándék igénybevételéhez használd a 

AJANDEK20

kuponkódot a rendelés leadásánál!

Ki sem szeretnél mozdulni otthonról? Vagy munka után örülsz, ha nem kell emberek közé menned? Azért valld be, neked is hiányoznak a plázák és az új cuccok okozta boldogság érzet. Nem vagy vele egyedül :) Ezért most minden termékünket kedvezményesen tudod megvásárolni webshopunkból. 

A különleges helyzetek különleges intézkedéseket igényelnek, ezért mi is rendszeresen fertőtlenítjük az irodánkat és külön fertőtlenítünk minden ékszert és órát a csomagolás előtt. Logisztikai partnerünk, a GLS futárszolgálat is rendszeres fertőtlenítéseket végez a logisztikai központjaiban, a futárokat pedig külön fertőtlenítő szerrel látták el. Ha nem szeretnél érintkezni a futárral, akkor használd a banki előtre utalást, vagy az oldalunkon található bankkártyás fizetési lehetőséget.

Nekünk nagyon fontos a Te és családod védelme is, ezért minden 3000 Ft feletti rendelés mellé ajándék Himalaya antibakteriális kézfertőtlenítő szappant adunk a készlet erejéig! Melynek helyes használatával a vírusok és baktériumok 99%-a elpusztítható. 

 

Pár fontos dolog, mivel nagyon sok helyen árulnak nagyon olcsón márkásnak és ezüstnek tűnő ékszereket:
A nálunk található SWAROVSKI kristályos ékszerek valóban SWAROVSKI kristályokat tartalmaznak. Cégünk regisztrált partnere a SWAROVSKI International Distribution AG-nek.
A nálunk ezüstként hirdetett ékszerek valóban mind 92,5%-os, azaz 925 ezüst ékszerek. Minden ezüst ékszert egyesével vizsgáltatunk be a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézetnél, ahol egyedi azonosítót ütnek bele.
1