A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Bizsu karkötő buliba - Így válassz!

Buli karkötő

Ha szórakozóhelyre vagy házibuliba, esetleg fesztiválra, koncertre igyekszünk, mindig sok időt töltünk az öltözködéssel,sminkkeléssel, frizuragyártással. Tudjuk, nem kell általánosítani, van, aki pikk-pakk elkészül, de hát a többség azért az utolsó simításokat is háromszor megteszi, hogy minden a lehető legjobb legyen. A bizsu karkötő kiválasztásával is el lehet totojázni, de mi most adunk néhány tippet, ami talán segít jól és gyorsan dönteni. Mert nem csak szépnek kell lenni, de óvatosnak és praktikusnak is. 

 

 

 

 

Nem kell felvágni!

A bulis karkötő ne a legértékesebb darabod legyen! A bizsu karkötő nagy előnye, hogy jobb áron jutsz hozzá, mint a nem bizsuhoz. Persze lehet, hogy az egyik olcsó darab nő leginkább a szívedhez, ezért azt inkább ne buliba vedd fel. összefoglalva semmilyen értelembe vett legdrágább karkötődet se viseld buliban, hiszen könnyen elszakadhat, tönkremehet, elhagyod vagy valakinek megtetszik, és sosem látod többé.

 

Passzoljon a stílus!

Ez nem csak buli esetén fontos. Ha vagányban "nyomod" vagy épp nőiesen mennél szórakozni, akkor ehhez kell bizsu karkötőt választanod. Egy rockos outfithez nem passzol a finom és elegáns bizsu karkötő, ám egy kislányos, vicces darab nagyon erős és jó kontrasztot adhat.

 

Fő a kényelem!

Nagyon fontos, hogy olyan bizsu karkötő libegjen egész este a csuklódon, ami nem zavar, ami miatt nem kell vakaróznod, ami nem szorít, vagy nem csúszik állandóan föl, le. Egy mozgalmasabb estén ez roppant zavaró lehet, ne tolj ki magaddal!

 

 

Nem jó a sok medál!

Egy buliban táncolsz, a pultot támasztod, elmész mosdóba stb. A sokmedálos bizsu karkötő mindenhol gondot tud okozni. karodat mozgatva megütheted a körülötted lévő, táncoló embereket, a pulton és mosdóban a medálok karcolódnak, ütődnek és bármibe belelóghatnak, amit aztán "rákennek" a ruhádra, karodra. Sőt, még a hajba is beakadhatnak.