A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Bizsu karkötő elegánsan?!

A bizsu karkötő régen nem volt összeegyeztethető az eleganciával, azonban ma más egészen más a helyzet. Jelen világunkban a legnevesebb eseményen is megjelenhetünk valamilyen bizsu kiegészítőt viselve, hiszen mindenki egyedi szeretne lenni, ebbe pedig beleférnek az is, ha nem a legnevesebb tervező legdrágább nemesfém és drágakő ékszereit mutogatjuk a nagyvilágnak. A bizsu karkötő tud elegáns lenni, a bizsu karkötő bármilyen tud lenni, hiszen az anyag, szín és formagazdagság olyan méreteket öltött, amiben mondhatjuk, minden variáció megtalálható.

Fontos az összhatás

Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy bármilyen bizsu karkötő illik egy koktélruhához, kosztümhöz vagy kisestélyihez, de azt mindenképpen, hogy találhatsz megfelelőt. Az eleganciánál nagyon fontos, hogy összhangban legyenek a viselt ruhák, kiegészítők és egyik se legyen közönségesen harsány. Vannak, akik elegánsan tudják viselni a vérvörös miniruhát is, de vannak, akik még egy rózsaszín ruhában is nagyon "egyszerűnek" látszanak. Nem mindegy az összhatás, teljesen másnak láttathat minket egy rosszul választott szín vagy ruhatípus és bizony egy rosszul választott ékszer is. A jól kiválasztott bizsu karkötő nagyon fontos. A karunkat sokszor tesszük magunk elé, az asztal fölé, azzal gesztikulálunk, ezért mindig szem előtt van. Ha csuklónkon egy, a ruhánkhoz, személyiségünkhöz és az esemény jellegéhez nem megfelelő bizsu karkötő pihen, teljesen szétzilálhatja a jól felépített koncepciót.

Milyen az elegáns bizsu karkötő?

Milyen az elegáns bizsu karkötő? Mindenek előtt visszafogott. Egy kis vadság befér, de csak apró részletekben és inkább csak a kontraszt vagy valamely egyéb kiegészítőnkre való rímelés érdekében. Válasszunk olyan karkötőt, ami passzol a többi ékszerünkhöz. nem kell tökéletesen ugyanolyannak lennie, de valamiben mégis "fűződjenek egy láncra", hogy észrevehetően megtervezett outfitnek hasson a ruha-cipő-ékszer-táska quartettünk.

Bizsu nyaklánc - válassz a hajszínedhez passzolót
Válassz a hajszínedhez passzoló nyakláncot!

Bizsu nyaklánc esetén különösen jó, ha hajszínedhez választasz. Mivel hajszínünk változó, tekintve, hogy néha barnára, máskor szőkére, esetleg valamilyen természetellenes, de vagány színre fektetjük, nem árt, ha vannak univerzális darabjaink is. De most nézzük inkább, milyen típusú, milyen színvilágú bizsu nyaklánc illik a különböző alaphajszínekhez!

MEGNÉZEM
Bizsu karkötő elegánsan
Bizsu karkötő elegánsan?!

A bizsu karkötő régen nem volt összeegyeztethető az eleganciával, azonban ma más egészen más a helyzet. Jelen világunkban a legnevesebb eseményen is megjelenhetünk valamilyen bizsu kiegészítőt viselve, hiszen mindenki egyedi szeretne lenni, ebbe pedig beleférnek az is, ha nem a legnevesebb tervező legdrágább nemesfém és drágakő ékszereit mutogatjuk a nagyvilágnak.

MEGNÉZEM

Szív alakú arcformádhoz ilyen bizsu fülbevalók illenek
Fülbevalók szív alakú arcformádhoz

Viszonylag ritka a szív alakú arcforma, így különlegességnek is számít. A bizsu fülbevaló kategória rengeteg ékszert takar, így minden arcformához bőven van választható darab. Ha kiderült, hogy az arcod szív alakú, akkor most neked szól a cikkünk, mert azt vizsgáljuk, hogy milyen bizsu fülbevaló illik hozzád.

MEGNÉZEM