A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Bizsu nyaklánc - válassz a hajszínedhez passzolót!

Bizsu nyaklánc esetén különösen jó, ha hajszínedhez választasz. Mivel hajszínünk változó, tekintve, hogy néha barnára, máskor szőkére, esetleg valamilyen természetellenes, de vagány színre fektetjük, nem árt, ha vannak univerzális darabjaink is. De most nézzük inkább, milyen típusú, milyen színvilágú bizsu nyaklánc illik a különböző alaphajszínekhez!

Ha szőke a hajad

Ha szőke a hajad, méghozzá abból is a világosabb típus, akkor nagyon jó kontrasztot adhat a sötét, főleg feketében pompázó bizsu nyaklánc. Lehet ez egy fekete kő középen, de lehet maga a lánc, amin egy átlátszó vagy színes kő, medál függ. A nyaklánc formája, hosszúsága teljesen mindegy, azt nem a hajszínhez, inkább az aktuális hajviselethez és ruhához érdemes passzítani. A sötétszőke hajhoz is kiváló fekete alapon akármilyen bizsu nyaklánc, de itt már a barnás, rezes árnyalatok is szóba jöhetnek. A sötétszőkéhez egyébként kimondottan jól áll a harsány zöld, ami később még elő fog jönni.

Ha világosbarna hajad van

Ha világosbarna hajad van, nagyjából azokat a bizsukat érdemes választanod, mint a sötétszőkéknek, azzal a különbséggel, hogy a kék egyes árnyalatai kimondottan feldobják megjelenésed. A középbarnáknál már képbe jönnek a piros és narancs színek, a sötétbarnához pedig a bordó, mélykék, és a zöld minden árnyalata tökéletes választás. A zöldet egyes bordókkal, sőt, igazán sötét barna hajhoz még néhány kék árnyalattal is lehet keverni, az eredmény az elegánstól egészen a merészig, bármilyen lehet, csak a többi kiegészítőtől és személyiségedtől függ.

Ha fekete hajad van

Fekete hajhoz bármi jól áll. Ha világos bizsu nyakláncot választasz, akkor megvan a kontraszt, ha valami nagyon színes, extravagáns darabot, akkor fekete hajad csodás "hátteret nyújt", ha pedig sötét színeket vagy épp valami feketeét, úgy különösen elegáns hatást keltesz. Kivéve, ha dark stílusban öltözködsz, mert akkor a fekete kiegészítők stílusod kifejezését segítik elő.

Ha természetes vörös a hajad

A természetes vörös haj manapság elég ritka, de teljesen mindegy, hogy valódi hajszínedet viseled-e vagy pedig festett a hajad. Ha vörös hajhoz válogatsz, akkor a bizsu nyaklánc legyen homogén, más megkötés nem igazán van, mondjuk a pirosas, narancsos árnyalatok kerülendők, ahogy a túlzott zöld használata is, mert úgy mesebeli, Disney hercegnős hatást keltesz.

Bizsu nyaklánc - válassz a hajszínedhez passzolót
Válassz a hajszínedhez passzoló nyakláncot!

Bizsu nyaklánc esetén különösen jó, ha hajszínedhez választasz. Mivel hajszínünk változó, tekintve, hogy néha barnára, máskor szőkére, esetleg valamilyen természetellenes, de vagány színre fektetjük, nem árt, ha vannak univerzális darabjaink is. De most nézzük inkább, milyen típusú, milyen színvilágú bizsu nyaklánc illik a különböző alaphajszínekhez!

MEGNÉZEM
Bizsu karkötő elegánsan
Bizsu karkötő elegánsan?!

A bizsu karkötő régen nem volt összeegyeztethető az eleganciával, azonban ma más egészen más a helyzet. Jelen világunkban a legnevesebb eseményen is megjelenhetünk valamilyen bizsu kiegészítőt viselve, hiszen mindenki egyedi szeretne lenni, ebbe pedig beleférnek az is, ha nem a legnevesebb tervező legdrágább nemesfém és drágakő ékszereit mutogatjuk a nagyvilágnak.

MEGNÉZEM

Szív alakú arcformádhoz ilyen bizsu fülbevalók illenek
Fülbevalók szív alakú arcformádhoz

Viszonylag ritka a szív alakú arcforma, így különlegességnek is számít. A bizsu fülbevaló kategória rengeteg ékszert takar, így minden arcformához bőven van választható darab. Ha kiderült, hogy az arcod szív alakú, akkor most neked szól a cikkünk, mert azt vizsgáljuk, hogy milyen bizsu fülbevaló illik hozzád.

MEGNÉZEM