A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Bizsu webáruház

A BizsuBarlang hazánk egyik legrégebb óta működő bizsu ékszer webáruháza. Az online felületen több mint fél évtizede vagyunk jelen, ezen idő alatt több ezer elégedett vásárlóra tettünk szert. Nem titkolt célunk Magyarország legnagyobb bizsu webshopjának létrehozása és üzemeltetése. A termék paletta összeállításánál próbálunk arra törekedni, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő ékszert, legyen az egy egyszerű bizsu nyaklánc vagy akár egy exkluzív ezüst gyűrű!
Bizsu webáruház

Bizsu webáruház: Webshop vs Ékszerbolt

Az ékszerek vásárlása ma már gond nélkül lebonyolítható az interneten keresztül is. A webshopok, a folyamatosan gyorsuló világunk részeseivé váltak. Ennek megvannak az okai, hiszen az ékszer webáruházak számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos ékszerboltokkal szemben. Rengeteg vásárló szereti felpróbálni a vásárolni kívánt ékszert, viszont a bizsu ékszerek esetén, a megfelelő minőségű képeknek és termékleírásoknak köszönhetően erre nincs szükség. A bizsu webáruház nyújtotta lehetőségek lehetővé teszik, hogy akár a székünkben ülve böngésszünk végig egy hatalmas kínálatot és megtaláljuk a megfelelő darabot.


Bizsu webáruház: Biztonság és garancia

Az internet terjedésével számos olyan webshop, webáruház jelent meg, melyek becsapják vásárlóikat. Korábban ezeket a weboldalakat nehéz volt kiszűrni, viszont, ma már nem kell ilyen problémától félnünk, hiszen a különböző vélemény nyilvánító oldalakon, hamar utána járhatunk az ilyen oldalaknak. A BizsuBarlang bizsu webáruház az évek során kiérdemelte a „ Megbízható bolt ” jelzőt. Webáruházunk 15 napos pénzvisszafizetés garanciát, 14 napos cseregaranciát vállal, e mellett pedig telefonos ügyfélszolgálatunk folyamatos segítséget biztosít a bizsu webáruházzal kapcsolatosan felmerülő kérdések megválaszolásában!

Megbízható bizsu webáruház

Bizsu webáruház: Vásárlás menete

A vásárlás pár percet vesz igénybe és 1-3 napon belül már kézhez is kapod a megrendelt ékszert! Ehhez nem kell mást tenned, mint megtalálni a bizsu webáruház polcain a neked tetsző ékszert és a „ Kosárba rak ” gomb segítségével a bevásárlókosaradba tenni azt. Ha minden megrendelni kívánt termék szerepel a kosaradban, akkor kattints a „ VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA ” gombra. Ezután el kell döntened, hogy vendégként vásárolsz vagy regisztrálsz az oldalra. ( A regisztráció számos előnnyel jár. Mi ezt az opciót javasoljuk! ) A számlázáshoz, szállításhoz szükséges adatok kitöltése után, a szállítási módról kell döntened. Ha ezt sikerült eldönteni, akkor a már csak a fizetés módját kell meghatároznod. A kuponos kedvezményedet is itt tudod felhasználni. Kattints a „ Rendelés leadása ” gombra és a rendelésed ezennel el is készült!


Bizsu webáruház: Fizetés, szállítás, személyes átvétel

A bizsu webáruházban az alábbi 4 fizetési módra van lehetőség: Készpénzes utánvét, PayPal, bankkártyás fizetés vagy Barion illetve előzetes banki átutalás. Futárszolgálati partnerünk a GLS Hungary futárszolgálat. A bizsu webáruház rendelés leadása roppant egyszerű, ezért igyekeztünk a szállítást is minél praktikusabban megoldani. A szállítási és fizetési módokat úgy kombinálhatod, ahogy szeretnéd, így Te döntesz mindenről! Amit mi biztosan garantálunk, az a kiszámítható kiszállítási idő, elérhető ügyfélszolgálat, akár ingyenes szállítás is! A BizsuBarlang webshop budapesti vásárlói számára, ingyenes személyes átvételi pontot is biztosít, ahol a megrendelt bizsu ékszereket ingyen átveheted!