4 Termék

oldalanként

Swarovski kristályos gyűrű típusok

2019. március 19., kedd 9:34:38 Europe/Budapest

A Swarovski kristályos gyűrűk nőiességet és fényt lopnak a hétköznapok szürkeségébe is, ugyanakkor szikrázó színeikkel ragyogóvá emelik a legegyszerűbb alkalmat is.

De mit mondd el rólad a választott gyűrűd? Ezt fogjuk körbejárni, megvizsgálva 6 típusú swarovski kristályos gyűrűt.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Gyűrű válogatás

2019. február 22., péntek 15:22:07 Europe/Budapest

A gyűrűről lehet, hogy a házasság jut eszünkbe, de az is lehet, hogy a Gyűrűk Ura című trilógia.

A gyűrű hálás témája a szimbólumokkal foglalkozó fórumoknak, hisz az örökkévalóságot, az egymáshoz való kapcsolódást, az örök körforgást, és jó esetben a holtomiglan-holtodiglant jelenti.

De nem csak a karikagyűrűk vagy jegygyűrűk vannak a gyűrűk kínálatban, hanem kristályos, gyöngyös, bizsu és nemesacél gyűrűk is. Lássuk, melyiket miért választhatod nyugodt szívvel önmagadnak vagy ajándékba a kedvesednek, barátnőnek vagy rokonnak.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Nemesacél nyakláncok előnyei

2019. február 5., kedd 22:16:58 Europe/Budapest

A nemesacél nyaklánc öltöztet. Közben hangsúlyoz és kiemel. Egyéniséget ad és észrevetet. Odavonzza a tekintetet és jótékonyan eltereli a figyelmet bármi másról. Egy jól megválasztott nyaklánc fél siker az állásinterjún és a randin is hölgyeknek és férfiaknak egyaránt! Miért válasszak nemesacél nyakláncot? Miért érdemes hordanom? Ebben a cikkben felsorolom 9 fontos előnyét.Olvasd tovább >>
Kategória: Hírlevél By Ferge Balázs

Színes cirkónia fülbevalók

2019. január 27., vasárnap 15:17:49 Europe/Budapest

A Bizsu barlang ékszer webáruház kínálatában rengeteg csillogó, ragyogó ékszer között válogathatsz. Ebben a cikkben a cirkónia fülbevalóinkhoz szeretnénk meghozni a kedvedet és segítséget adni ahhoz, hogy Te is megtaláld a számodra legszebb színes cirkónia fülbevalót!Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

4 Termék

oldalanként