8 Termék

oldalanként

Harmóniát nyújtó ékszer szettek

2019. szeptember 30., hétfő 21:49:22 Europe/Budapest

Sokat gondolkodsz azon reggelente, hogy mit vegyél fel a ruhásszekrényből? És, hogy milyen ékszer dobná fel a napod? Az ilyen tervezgetéssel néha megszenvedünk. de ennek vége. Van egy ékszer típus, ami alapvetően meghatározhatja, és ezzel előre megtervezteti velünk az megjelenésünk minden elemét.

Ilyenek a harmóniát, összeszedettséget, ugyanakkor könnyed eleganciát sugárzó ékszer szettek.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Shamballa karkötők ragyogása

2019. szeptember 22., vasárnap 11:21:03 Europe/Budapest

A Shamballa karkötők szépek, színesek és rejtélyesek. Mert a Shamballa karkötők eredetéhez egy spirituális legenda kötődik. A buddhisták hite szerint létezett egy hely, ahol az ég és a föld találkozott, mely a földi paradicsom volt, maga a tökéletesség, a béke, a szeretet, a gyógyulás és a nyugalom helye. 

 

Ennek köszönhető a Shamballa karkötők ragyogása, mely túlmutat a kristályok tündöklésén. A karkötő divatos, mert szép és közben az is lehet, hogy segít bennünket haladni a spirituális utunkon, Shamballa felé.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Hogyan tisztítsam az ékszereimet

2019. augusztus 15., csütörtök 20:02:05 Europe/Budapest

Az ékszerek könnyen bekoszolódnak, akkor is, ha sokat viseljük őket, és akkor is, ha az ékszeres ládában pihennek. Az ezüst ékszer megfeketedik, a bizsu fényét veszti, az arany ékszer kopik és karcolódik. Sajnos ez a folyamat törvényszerű.

Azonban vannak tippek és trükkök, amik lelassíthatják ezeket a folyamatokat. Vagy, ha mégis ékszertisztításra van szükség, azt kíméletesen és olcsón is megtehetjük.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Nemesacél bokalánc ajándékba

2019. április 30., kedd 12:52:34 Europe/Budapest

 

Amikor úgy érzed, hogy egy igazán szokatlan, de vagány ajándékot adnál, akkor válassz bokaláncot ajándékba. Ez egy olyan ajándék, ami nem annyira látványos, mint egy karkötő, és nem is való mindenkinek. Épp ezért, feledhetetlen lesz.

Kinek és milyen alkalomra ajándékozz bokaláncot, hogy örömet szerezz vele?

Nézzük hát.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Swarovski kristályos gyűrű típusok

2019. március 19., kedd 9:34:38 Europe/Budapest

A Swarovski kristályos gyűrűk nőiességet és fényt lopnak a hétköznapok szürkeségébe is, ugyanakkor szikrázó színeikkel ragyogóvá emelik a legegyszerűbb alkalmat is.

De mit mondd el rólad a választott gyűrűd? Ezt fogjuk körbejárni, megvizsgálva 6 típusú swarovski kristályos gyűrűt.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Gyűrű válogatás

2019. február 22., péntek 15:22:07 Europe/Budapest

A gyűrűről lehet, hogy a házasság jut eszünkbe, de az is lehet, hogy a Gyűrűk Ura című trilógia.

A gyűrű hálás témája a szimbólumokkal foglalkozó fórumoknak, hisz az örökkévalóságot, az egymáshoz való kapcsolódást, az örök körforgást, és jó esetben a holtomiglan-holtodiglant jelenti.

De nem csak a karikagyűrűk vagy jegygyűrűk vannak a gyűrűk kínálatban, hanem kristályos, gyöngyös, bizsu és nemesacél gyűrűk is. Lássuk, melyiket miért választhatod nyugodt szívvel önmagadnak vagy ajándékba a kedvesednek, barátnőnek vagy rokonnak.

Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

Nemesacél nyakláncok előnyei

2019. február 5., kedd 22:16:58 Europe/Budapest

A nemesacél nyaklánc öltöztet. Közben hangsúlyoz és kiemel. Egyéniséget ad és észrevetet. Odavonzza a tekintetet és jótékonyan eltereli a figyelmet bármi másról. Egy jól megválasztott nyaklánc fél siker az állásinterjún és a randin is hölgyeknek és férfiaknak egyaránt! Miért válasszak nemesacél nyakláncot? Miért érdemes hordanom? Ebben a cikkben felsorolom 9 fontos előnyét.Olvasd tovább >>
Kategória: Hírlevél By Ferge Balázs

Színes cirkónia fülbevalók

2019. január 27., vasárnap 15:17:49 Europe/Budapest

A Bizsu barlang ékszer webáruház kínálatában rengeteg csillogó, ragyogó ékszer között válogathatsz. Ebben a cikkben a cirkónia fülbevalóinkhoz szeretnénk meghozni a kedvedet és segítséget adni ahhoz, hogy Te is megtaláld a számodra legszebb színes cirkónia fülbevalót!Olvasd tovább >>
Posted By Ferge Balázs

8 Termék

oldalanként