A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Ékszer tisztítás

Ékszereink az idő múlásával veszítenek fényükből, mely a viselésből, a bőrrel való közvetlen érintkezésből is fakad. Nyáron, vagy nagy melegben a folyamat gyorsabb, ékszereink így több törődést igényelnek, hogy fényük kifogástalan maradhasson. A kétes tisztóvegyszerek hatákonysága nem minden esetben kifogástalan!

Ékszertisztító eszközök


Erre a célra találták ki az ékszertisztó kendő, valamint az ékszertisztíó habok használatát. Egyszerű, gyors megoldást kínálnak szeretett ékszereink tisztítására, melyek így visszanyerik eredeti fényüket, és az ékszerrel együtt viselője is ismét ragyoghat! A BizsuBarlang bizsu ékszer webáruház kínálatában szereplő ékszer fényesítő, ékszer tisztító szettek segítségével hatékonyan tisztíthatja ékszereit, professzionális hátterük pedig garanciát hordoz, hogy segítségükkel tisztított nemesacél ékszerek, ezüst, és bizsu ékszerek nem sérülnek, fényük nem tompul.

Rendeljen kényelmesen online, akár már másnapi házhozszállítással, vagy vegye át rendelt termékét Budapest frekventált pontján elhelyezkedő átvevőpontunkon.

 

Ékszer tisztító kendő

 

Tisztító kendő

A tisztító kendő finoman és alaposan tisztítja az ezüstből készült ékszereket, tárgyakat és visszaadja azok ragyogását. Használat közben a kendőn fekete elszíneződések jelenhetnek meg, de ez nem befolyásolja a tisztító-, fényesítő és védőképességet!

 

Ékszertisztító hab

Az ékszerfényesítő hab egy olyan újdonság, amivel könnyedén fényesítheted és óvhatod ékszereidet. Tisztító hab
Minden nemesfémhez és drágakőhöz használható.

 

Veled is megtörtént már, hogy ezüst ékszered matt maradt azután, hogy ékszertisztító folyadékba tetted?

 

 

 

Bár a folyadékok nagyon jó hatásfokkal dolgoznak, előfordulhat, hogy az ékszer mégis matt marad. Vége a bosszakodásnak, mert itt a megoldás:
Ez a különleges mikro-hab ékszered minden apró darabkáját megtisztítja, a legszűkebb helyekre is elér, akár a kő és annak foglalata közé.

Könnyedén fényesítheted és óvhatod ezüst, arany, platina és bizsu ékszereidet, ha az ékszerfényesítő habot használod. Ez különösen hasznos a nyári kánikulában, amikor az ékszerek még hamarabb veszítenek pompájukból. Az ékszertiszító hab minden nemesfémhez és drágakőhöz használható.

 

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre! 

Elérhetőségeink:

 

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-20-821-7180, hétköznap 9:00 – 18:00 óra közt bármikor hívható

 

Szállítási, csomag infomáció: 06-1-802-0265, hétköznap 8:00 – 20:00 óra közt hívható GLS ügyfélszolgálat

 

E-mailes ügyfélszolgálat: info@ekszerwebshop.hu, hétköznap az e-mailekre lehetőleg 1–8 órán belül válaszolunk