A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

AZ AKCIÓBÓL HÁTRA VAN MÉG:


NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC


Bizsu nyaklánc

BIZSU NYAKLÁNC

Bizsu nyakláncok már 669 forinttól!

A bizsu nyaklánc számos előnyével igazán közkedvelt választás, ha arról van szó, mit tegyünk a nyakunkba. Természetesen a klasszikus nemesfém, igazi gyémánt, drágakő vagy épp gyöngy nyakbavalók kora sosem fog leáldozni, de mellettük, fej-fej mellett ott lohol a bizsu nyaklánc is.

Bizsu karkötő

BIZSU KARKÖTŐ

Bizsu karkötők már 710 forinttól!

A bizsu karkötő idén is népszérű, bár valószínűleg mindig is az marad. Viszont a bizsu karkötő divat folyamatosan változik, de a stílusok között nagy az átfedés és az átjárás, valamint sok darab elég neutrális vagy épp örök érvényű ahhoz, hogy bárki stílusához passzoljon.

Bizsu fülbevaló

BIZSU FÜLBEVALÓ

Bizsu fülbevalók már 630 forinttól!

A bizsu fülbevaló nagyon tág fogalom, rengeteg féle ékszer tartozik bele. A kis köves, a karika, a lelógó, a figuratív, a színes, a fém, a műanyag, a kőkristály, sőt a fa is. A BizsuBarlang webáruház választékából biztosan mindenki megtalálja azokat a darabokat, amelyek illenek hozzá.

Bizsu gyűrű

BIZSU GYŰRŰ

Bizsu gyűrűk már 830 forinttól!

A bizsu gyűrű tulajdonképpen egy kisebb-nagyobb, egyszerű vagy gyöngyökkel és kövekkel ékesített ékszer. A szürke hétköznapok néha nagyon lehangolóak tudnak lenni. Mivel is tehetnénk szebbé? A megoldás egy szép és csillogó bizsu gyűrű.