A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Legyen Ön is sikereink részese!

Csatlakozzon Ön is országos hálózatunkhoz és használja ki e lehetőség nyújtotta kedvezményeket. Értékesítőként jutalékos rendszerben kedvezményes árakon vásárolhat bizsu ékszer webshopunkban.

Miért érdemes értékesítőnek jelentkezni?

Nincs szükség készletre, ez által a rendelkezésére álló tőkét másba is befektetheti. Mi garantáljuk Önnek a széles termékskálát, amelyben mindenki megtalálja a számára legfényesebben csillogó kristályos ékszert. Mi biztosítjuk a modern infrastruktúrát, az ügyfélszolgálatot, a kiszállítást futárszolgálattal, a kedvezményes futár díjakat vagy igény esetén személyes átvételt, a visszáruval, számlázással és garanciával kapcsolatos ügyintézést, adminisztrációt, Önnek pedig csak vevőt kell találni termékeinkre. Gondoljon bele, biztosan van rokonságában, baráti körében, kollégái közt olyan hölgy aki rajong a swarovski kristállyal készült ékszerekért vagy olyan férfi aki épp a kedvesét szeretné meglepni egy csillogó darabbal. Ők csak pont Önre várnak, hogy megmutassa nekik webshopunk széles kínálatát

Értékesítőként minden hónap végén (30. vagy 31-én) az Ön által generált forgalom bruttó 25%-ot jóváírjuk számládon. Minden értékesítőnek külön vezetjük havi bontásban a generált forgalmat, majd minden hónap utolsó előtti napján megküldjük Önnek a kimutatást az adott havi bruttó forgalomról és a jogosult bruttó 25%-os jutalékról, amelyről az Ön cégének egy számlát kell kiállítani felénk, a Spalatius Kft. javára. A kiállított számla 48 órán belül kiegyenlítésre kerül.

 

Hogyan lehet értékesítőnk?

Ha értékesítőnek szeretne jelentkezni, írjon egy levelet az info@bizsubarlang.hu email címre, név és telefonszám megadásával. A megadott telefonszámon 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd ezt követően egy személyes találkozó alkalmával átbeszéljük közösen a feltételeket.

Értékesítőként a minimálisan elvárt havi bruttó forgalom 35 000 Ft. Amennyiben az Ön által generált forgalom nem éri el ezt az összeget, nem tudjuk garantálni a bruttó 25%-os jutalékot. ebben az esetben a jutalék mértékéről 48 órán belül írásos formában tájékoztatjuk.

Ha bármilyen kérdése lenne az értékesítői pozícióval kapcsolatban, írjon az info@bizsubarlang.hu email címre!