A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

 Webáruházunk 2012 óta az online piac stabil résztvevője. Az elmúlt évek alatt több, mint 3500 rendelést teljesítettünk időben. Ha esetleg nem tetszene a megrendelt ékszer, akkor az alábbi garanciákat érvényesíthetők:

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a megrendelt ékszerek nem nyerték el tetszését, s nem kíván élni a csere opcióval, akkor 15 munkanapon velül élhet pénzvisszafizetési jogával, amelynek értelmében, ha a hiánytalan, eredeti állapotában visszajuttatja hozzánk a csomagot az eredeti számlával csatolva, akkor cégünk a megadott számlaszámra visszautalja rendelésének teljes összegét. Webáruházunk 100%-os 15 munkanapos pénzvisszafizetési garanciát vállal.

Cseregarancia

Ha a megrendelt ékszer nem nyerte el tetszését vagy méretbeli problémák merültek fel, akkor élhet 15 napos cseregarancia jogával, amennyiben a megrendelt ékszerek hiánytalan állapotban visszakerülnek hozzánk. Az újboli kiszállítási díj ez esetben a vásárlót terheli.

Karórák esetében:

Kiszállítás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt karóra szíját, az elemet, a óraszerkezet működését és a díszítő elemek meglétét. Ennek ellenére is előfordulhat azonban, hogy a kiküldött karóra hibás. Ezért 15 munkanapon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket. Ez idő alatt kiderül, ha a karórának bármilyen gyártási problémája lenne.

Ezt követően az 1 év garancia csak és kizárólag az óraszerkezet meghibásodására vonatkozik, nem terjed ki az elemre, az óra szíjra, az üvegre, a mutatókra, a strasszokra és a tokra. Nem rendeltetésszerű használat esetén (pl. víz, leesés, nem szakképzett személy általi felnyitás vagy túlerőltetés esetén stb.) a garancia azonnal elveszik.

Ékszerek esetében:

Kiszállítás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt ékszerek kristályait, különböző díszítő elemek meglétét. Ennek ellenére is előfordulhat azonban, hogy a kiküldött ékszer hibás. Ezért 15 munkanapon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket.

A garanciaérvényesítés menete:

Ha úgy ggondolja meghibásodott a karórája vagy hiányzik egy kristály az ékszerből, vegye fel velünk az info@bizsubarlang.hu e-mail címen a kapcsolatot. Természetesen telefonálhat is, de abban az esetben is arra fogjuk kérni, hogy a hibát e-mailen keresztül jelezze felénk.

Az e-mailben tüntesse fel a terméknevet, a számlaszámot és írja le az óra működésével, illetve az ékszerrel kapcsolatban tapasztalt problémát. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy orvosoljuk a problémát. Az előzetes egyeztetés nélkül visszaküldött csomagokat nem tudjuk kezelni. A pénzvisszafizetési garancia csak a termékkel együtt visszaküldött eredeti számlával együtt érvényesíthető. Amennyiben nem kapjuk vissza az eredeti számlát, illetve a terméken egyéb hiányosságok és sérülések mutatkoznak az eredeti állapotához képest, úgy a pénzvisszafizetési garancia érvényét veszti.