JOY napok - Vásárolj 20% kedvezménnyel!

JOY NAPOK - 20% KEDVEZMÉNY

Vásárolj otthonról, egy napon belül kiszállítjuk!

Elkezdődtek a JOY Napok! Mindenhol tömeg vár, ráadáasul a rossz idő is rátesz egy lapáttal, így mindenki a boltokat járja.

De nem Te!

Te idén okosan otthon maradsz és a kanapén ülve, online vásárolsz. A JOY Napok alatt most 20% kedvezménnyel vásárolhatsz ékszereket! Minden ékszert. A pár száz forintos piercingektől vagy fülbevalóktól a több tízezer forintos ezüst ékszerekig minden!

Aki okos, online vásárol és nem veti szét az ideg valamelyik plázában! Nálunk most a kanapén fetrengve adhatod le a rendelésed és élvezheted a JOY NAPOK által nyújtott kedvezményeket!Használd a következő kódot a rendelésed leadásánál és a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt!

KUPON: JOY2019

Az ajánlat más akcióval NEM vonható össze!

AZ AKCIÓBÓL HÁTRA VAN MÉG:

 

 

 

 


Válassz egy nyakláncot! Egyszerű nemesacél láncok, látványos statement bizsuk, SWAROVSKI® kristályos medálok, valódi ezüst nyakláncok – virtuális polcainkon mindenki talál magának való darabot.

MEGNÉZEM A KOLLEKCIÓT ►
nyaklanc
 

 
karkoto

Nézd meg a karkötőket! Karkötőink közt találsz valódi bőrből készült, hétköznapi darabokat is, de csodálatosan ragyogó kristályokkal ékített alkalmi karpereceket is. Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban lesz az elképzeléseidnek megfelelő darab!

MEGNÉZEM A KOLLEKCIÓT ►
 

 

 


Nézd meg a fülbevalókat! Szolid fém vagy ragyogó kristályok – webshopunk kínálatában minden alkalomra, minden stílusban találsz megfelelő fülbevalót.

MEGNÉZEM A KOLLEKCIÓT ►
fulbevalo
 

 
gyuru

 


Válogass gyűrűink közül! Díszítsd fel ujjaidat! Szolid karikagyűrű vagy látványos köves darab? Nálunk megtalálod, csak tudj választani a rengeteg csillogó darab közül!

MEGNÉZEM A KOLLEKCIÓT ►
1