A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

NŐNAPI AKCIÓ: 25% KEDVEZMÉNY


Március 8. A nemzetközi nőnap, a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja! Háládat ezerféleképpen kifejezheted: átvállalhatod a házimunkát, meghívhatod egy cukrászdába, köszöntheted virágcsokorral… vagy meglepheted egy szép ékszerrel is! Ebben segítünk mi a nőnapi akciónkkal, melynek keretében most 25% kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk, a választott ékszered pedig két napon belül kiszállítjuk!

KUPON KÓD: NN25


AZ AKCIÓBÓL HÁTRA VAN MÉG:NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERCNINCSENEK APRÓ BETŰK ÉS KÜLÖNBÖZŐ FELTÉTELEK!
A kedvezmények kuponos kedvezménnyel nem vonhatók össze!

 

 

NYAKLÁNCOK

Legyen szó arany vagy ezüst színű, vékony vagy vastag szemű, medálos vagy medál nélküli nyakláncról, nálunk biztosan találsz olyat, ami egy nő arcára mosolyt csal!

KARKÖTŐK

Melyik nő nem szereti a karkötőket? Na, ugye... Lepd meg egy egyszerű darabbal, amelyet minden nap viselhet, vagy válassz neki egy igazán különleges karkötőt, amit különleges eseményeken ölthet magára!

FÜLBEVALÓK

Hatalmas fülbevaló-választékunkban az egyszerűen elegáns nemesacél daraboktól kezdve a szikrázó Swarovski köveseken át a látványos bizsukig mindent megtalálsz!

GYŰRŰK

Lepd meg kedvesed egy ragyogó cirkóniával díszített vagy éppen egyszerűen elegáns nemesacél gyűrűvel, vagy válassz neki ezüst gyűrűink közül: biztosan nagyon fog örülni

ÉKSZER SZETTEK

Ha ékszerszetten gondolkozol, nem kell attól félned, hogy esetleg az ajándékba adott fülbevaló vagy nyaklánc egy meglévő darabjához sem illik. Menj biztosra, válassz szettet!

DÍSZDOBOZOK

Ajándékozz stílusosan! Válassz díszdobozt vagy dísztasakot a csillogó ékszer mellé!