Bizsu nyaklánc

Bizsu nyakláncok végtelen színben és formában a BizsuBarlang ékszer webshop termékkínálatában. Hagyományos, aranyhatású nyakláncok és trendi, sokszínű bizsu ékszerek is megtalálhatók nálunk, melyek viselőjük szépségét hivatott kiemelni. Ismerd meg a webáruház bizsu nyaklánc kínálatát! Ha kedvező áron szeretnél divatos nyakláncot vásárolni, jó helyen jársz!

Termékek 1-40-ig, összesen 238 db

oldalanként

Oldal
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Termékek 1-40-ig, összesen 238 db

oldalanként

Oldal
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Az első bizsu nyaklánc

1991-ben Dél-Afrika partjainál - Cape Towntól mintegy 300 km-re - tárták fel a Blombos-barlangot, mely egy régészeti lelőhely, a Blombosofontein Természetvédelmi Területben. 1997 óta rendszeresen folynak a helyszíni munkák. Az egyik legrégebbi leletet, egy közel 70000 éves rétegben találták. Több azonos méretű folyami kagylóhéját (Nassarius kraussianus) fedezték fel a régészek. Mindegyik kagylóhéj át volt fúrva és a mikroszkopikus vizsgálatok során, a lyukak környékén vasoxid maradványokat fedeztek fel. Ebből arra következtetésre jutottak, hogy a kagylókat felfűzték és nyakláncként hordták.

Miért a bizsu nyaklánc a tökéletes választás?

A bizsu nyaklánc számos előnyével igazán közkedvelt választás, ha arról van szó, mit tegyünk a nyakunkba. Természetesen a klasszikus nemesfém, igazi gyémánt, drágakő vagy épp gyöngy nyakbavalók kora sosem fog leáldozni, de mellettük, fej-fej mellett ott lohol a bizsu nyaklánc is. Hiszen van olyan szép, van olyan tartós, van olyan stílusos, mint "igazi" társai, ám mindazt a csillogást, esztétikai élményt sokkal kedvezőbb áron adja meg. És nem azért, mert minden tekintetben "olcsóbb". A bizsu nyaklánc ma már kimondottan sikkesnek számít és rengeteg stílusblogger, divatblogger vagy épp világszerte ünnepelt divattervező is dolgozik vele. A kifutók állandó szereplője, a televízió képernyőjén rendszerint visszaköszön és igazi világsztárok nyakában lóg bizsu nyaklánc. Számos olyan anyag létezik, melynek használatával bizsu nyakláncot kapunk. Ezeket az anyagokat könnyű igényesen megmunkálni, különleges tulajdonságai vannak, így kiemelkedően szép vagy egyedi dolgok jöhetnek létre belőlük. Az is igaz, hogy a teljesen hétköznapi anyagokból is készül bizsu nyaklánc. A hétköznapi anyagok legtöbbje értékes és kiváló alapanyag ékszer, kiegészítő gyártására, mivel a belőlük, velük kapott végeredmény egészen pompás. Amennyiben nem vagyunk milliárdosok, sajnos nem tehetjük meg, hogy drágakő nyakékekkel halmozzuk el magunkat. Kell egy kék, egy zöld, egy piros, egy visszafogott halványrózsaszín, de egy dögös vörös is, és a sima fém holmikról még nem is beszéltünk. Bizsu nyaklánc esetén azonban mindet beszerezhetjük!

A divatos bizsu nyakláncokban az a jó, hogy akár egy egész doboznyit is beszerezhetsz belőlük, így mindig lesz mit feltenned! Viszont a megfelelő bizsu nyaklánc kiválasztása több szempontból is fontos. Egyrészt mert az ékszerek megadhatják megjelenésed fénypontját, másrészt a bizsu ékszer erőteljesen tükrözheti stílusodat, személyiségedet, így az önkifejezés egyik legjobb eszköze. A bizsu nyakláncok sokszínűsége páratlan. Válogass, szerezd be az univerzális és alapdarabokat, de az extravagánsabb, mókás, valamint nőies és vagány vagy épp elegáns darabokról se feledkezz meg!

 

6