A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Rövid kis történet rólunk, egy új élet kezdete....


Négy évvel ezelőtt 2012 nyarán megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy több éves multinacionális munkatapsztalat után jó lenne már saját vállalkozásba kezdeni. Ekkor jött a kérdés, hogy de mibe és miből, ugyanis 25-26 évesen egy átlagos, szorgos munkás multis "katonának", egyetemről kijött diáknak nincs annyi megtakarított pénze, hogy "csak úgy" mindent felhagyva elkezdjen vállalkozni. Akkoriban sokat olvastam az e-kereskedelem nyújtotta lehetőségekről,s eldöntöttem hogy egyedül az online világ adja meg azt a lehetőséget, hogy a fennálló pénzhiányt lelkesedéssel és szorgalommal kompenzálva elkezdjem tervezgetni és felépíteni online birodalmunkat. Augusztus végén épp kedvesemnek szerettem volna webáruházon keresztül, 2 napon belüli kiszállítással egy csillogó swarovski kristályos ékszert vásárolni, viszont nem találtam meg a számomra megfelelő ár/érték arányú és szépségű ékszert, illetve ha találtam is, akkor is minimum 7 munkanapos kiszállítással tudták volna csak teljesíteni a megrendelésemet.
 Ekkor elhatároztam, hogy egy olyan ékszer webáruházat alapítok társammal, amiben minden termék készleten van, 1-2 napon belül minden kiszállítható,s az ékszerek megjelenése és az árak mindenkit elvarázsol :).
Szuper, megvan az ötlet, viszont miből lett volna pénzem lefejlesztettnem egy a mai modern kornak megfelelő webáruházat? Mivel barátaimat sem vetette fel a pénz, így tőlük nem kérhettem kölcsön, szüleimtől pedig nem szerettem volna, hisz azt sem tudták akkoriban, hogy mit jelent az online vásárlás. Pénz hiányát szorgalommal és sok plusz időráfordítással pótolva megtanultam a webáruház építés alapjait, lehetőségeit.
 Hétköznapokon minden nap munka után este 7től 11-ig bújtam az angol nyelvű fórumokat, elkezdtem az önképzést,s a kísérleti webáruház fejlesztését. 1 hónap aktív önfejlesztés után nekiláttam az ekszerwebshop.hu webáruház alapjainak összerakásához. Sajnos a munkám néha hátráltatta a folyamatos fejlesztést,de a rengeteg északázásnak és hétvégi munkának hála 2013 december 1-én elindult az bizsubarlang.hu webáruház, amely leszámítva az én rengeteg munkaórámat és hétvégeim beáldozását, 0 forintba került. 
 A 2014-es évben folyamatosan finomra hangultok a shopot Gergő társammal, év végére megkaptuk két helyről is a "Megbízható bolt" elismerést és logot, megjelentünk többek közt az origo.hu portálon is, s elértük azt a szintet, hogy munka mellett már nehéz továbbfejleszteni ezt a kis online alapú vállalkozást. 2014 második felében már havi több száz megrendelést teljesítettünk, mindezt továbbra is napi 8-10 órás multinacionális cégnél történő munkavégzés mellett.
 Az így megtermelt hasznot folyamatosan visszaforgattuk a webshopba, s ennek köszönhető a folyamatosan bővülő termékportfólió, illetve a gyors, 48 órán belüli kiszállítás biztosítása. Az elmúlt 1.5 évben 1 forintot sem vettünk ki a cégből, saját "gyerekként" tekintve mindig szépítgettük, fejlesztettük. Nektek vásárlóinknak is köszönhetően 2015 januárjára eljutottunk arra a szintre, hogy a multis munka mellett már igen nehéz fenntartani a megfelelő kiszolgálási színvonalat, így 2015 február 1-től egy új világ kezdődik az életünkben, 100%-ban vállalkozók leszünk, megszűnik a kettőség, amit csak Nektek, KEDVES VÁSÁRLÓINKNAK köszönhetünk.
 
 Köszönjük Nektek!

 Igyekszünk meghálálni a bizalmat,s folymatosan fejlesztve termék portfóliónkat, egyre szebb és szebb bizsu ékszerekkel szeretnénk a rendelkezésetekre állni a jövőben. Távlati tervünk, hogy benneteket, kedves vásárlókat is bevonjuk majd üzletünkbe,de a részletekről majd csak később szeretnék írni.......
 Célunk Magyarország első közösségi ékszer webáruházának létrehozása, ahol mindenki elégedett, mindenki azt kapja a pénzéért, amit szeretne és mindenki büszkén újságolhatja el, hogy honnan vásárolta csillogó ékszerét, s nem utolsó sorban pedig mindenki jól jár......., a további részletekről emailben tájékoztatjuk törzsvásárlóinkat. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, ha olyan kiegészítő keresetre vágyszamelyért csupán csak saját magadnak, kedvesednek, rokonodnak vagy legjobb barátnődnek kell örömet okoznod.
 

A WEBÁRUHÁZRÓL


www.bizsubarlang.hu bizsu ékszer webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a bizsu nyaklánc, karkötő, karlánc, fülbevaló, gyűrű, piercing ékszereket mindenki számára elérhetővé tegyük. Webáruházunk ékszerek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

Sokszor kérdés merül fel vásárlóinkban, hogy miért vagyunk olcsóbbak 40-50%-kal, mint a hagyományos boltok?

 • Nem jók a termékeink minősége?
 • Esetleg már használt ékszereket árulunk?
 • Csak a photoshopnak köszönhetően ennyire szépek a képek?

Nos ezeket a kérdéseket mindig meg kell, hogy cáfoljuk. Az ok amiért nálunk 40-50%-kal olcsóbbak az ékszerek rendkívül egyszerű és Ön is könnyen kiszámolhatja:

 • nem terheli cégünket üzlethelyiség magas bérleti díja,
 • nem alkalmazunk fél tucat eladó hölgyet,
 • nagykereskedelmi webshopként nagy mennyiségben szerezzük be az ékszereket, kihasználva a mennyiség adta kedvezményeket
 • és alacsony az árrésünk, nem akarunk "mindenkit" lehúzni
 • célunk, hogy ne csak egyszer vásároljon nálunk

...így sokkal olcsóbban tudjuk adni a termékeket mint a nem on-line boltok!

Ön úgy vásárolhat minőségi termékeket olcsóbban, hogy kikerüli a boltokat és egyenesen a webshopban rendeli meg amire szüksége van.

Rengeteg törzsvásárlónk van, akik hónapról-hónapra visszatérnek, és bizalmat szavaztak Nekünk.

Nálunk a vásárló az első, de ez hamar ki fog derülni, ha tőlünk rendel! Próbálja ki szolgáltatásainkat!

Sokan csak mások elmondása alapján mernek vásárolni, ami érthető a mai világban.

Mi megtesszük a maximumot, a többi Önön múlik!

Mi is ez a maximum:

 • Megbízható cég, amely az eladások mögött áll,
 • Sok éves internetes (on-line) eladási tapasztalat,
 • Élő ügyfélszolgálat 08-18h között,
 • Gyors és pontos kiszolgálás,
 • Tartósan alacsony árak,
 • Folyamatos akció, nyereményjátékok.

 

Célunk a minőségi termékek eljuttatása az Ön otthonába, az ország bármely pontjára, gyorsan és jó áron!

A hosszú távú kapcsolat titka a MEGBÍZHATÓSÁG!

Minőséget kínálunk jó áron! 

 

 

Többi webáruházunkat is ajánljuk számodra, hiszen mindegyik egy kicsit másképpen mutatja meg ékszer kínálatunkat:

 

Kristály pláza - A cirkónia és swarowski kristályos ékszerek is megtalálhatóak a nemesacél ékszerek mellett.

 

Ékszer webshop - A swarowski kristályos ékszerek és cirkónia kristályos ékszerek mellett óriási választékot találsz más típusú ékszerekből is.

 

Steeel - Kifejezetten a nemesacél ékszerek webáruháza, ahol megtalálhatóak más stílusú ékszerek is.

 

Óra webáruház - Óra kínálatunk több ezer órára terjed ki. Stílustól, nemtől, életkortól függetlenül mindenki megtalálhatja a számára legjobb órát.

 

Steeljewellery shop - Ausztráliában is forgalmazunk ékszereket, hasonlóan a magyar kínálathoz az ausztrál webáruházban.

 


Céges információk:

Név: Spalatius Hungary Kft.

Címe: 1185 Budapest Lugos u. 24.

Ügyvezető igazgatók: Pető Gábor

Email: info@bizsubarlang.hu