A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.
SWAROVSKI ÉKSZEREK - SWAROVSKI KRISTÁLYOS ÉKSZEREK

Swarovski kristályos ékszerek a visszafogott daraboktól kezdve, egészen a vidám megjelenésig fellelhetők az ékszer webshop oldalán. A Swarovski kristályokkal díszített ékszereken belül két nagy csoportot különböztethetünk meg: Az eredeti Swarovski ékszereket, melyek a Swarovski gyárban készülnek. Ezeknek az ékszereknek nem csak a kristályait, hanem az ékszer vázát is a Swarovski készíti. Legfőbb ismertető jegyük, hogy jelentősen drágábbak, mint a kizárólag Swarovski kristályok felhasználásával készült társaik. Swarovski logóval, és hologrammos matricával ellátott, sötétkék dobozban kerülnek forgalomba.

A Swarovski kristályos ékszerek kizárólag a Swarovski által forgalmazott kristályok felhasználásával készülnek. Az ékszer webshop kínálatában található Swarovski kristályos fülbevalók, nyakláncok, karkötők és ékszer szettek többnyire magyar manufaktúrákban és gyárakban készünek.

Swarovski ékszer viselésével a leghétköznapibb helyzetben is kiemelkedőnek érezheti magát bárki, hiszen a tiszta fényű csillogás átszínezi a szürke hétköznapokat. A színek kiemelnek, odavonzzák a figyelmet, ezért ezek a darabok minden helyzetben megállják a helyüket.

A Swarovski kristályos ékszer kategóriába olyan darabok tartoznak, melyek teljesen lefedik a különböző stílusokat, ízlésvilágokat. Hatalmas a kínálat az ékszer webshopban és külön megnyugtató, hogy egy megvásárolt vagy ajándékba kapott Swarovski kristályos ékszer ma éppúgy viselhető, mint tíz év múlva.


Swarovski nyaklánc
SWAROVSKI KRISTÁLYOS NYAKLÁNC

A Swarovski kristályos nyaklánc sokféle lehet. Nagyon különböző darabok léteznek, de egy apróság is döntő szempont lehet. Swarovski kristályok tökéletes csiszolása, gyönyörű színei minden divatirányzathoz jól illeszthetők.

Bizsu karkötő
SWAROVSKI KRISTÁLYOS KARKÖTŐ

A Swarovski kristályos karkötők is igen széles palettán mozognak. Változatos formavilág, választékos színek. Így van ez jól, ettől lett mindenki kedvence a Swarovski ékszer, hiszen mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt a hatalmas kínálatban.

Swarovski fülbevaló
SWAROVSKI KRISTÁLYOS FÜLBEVALÓ

Swarovski kristályos fülbevaló esetén a választék hatalmas! Rengeteg szín, színösszeállítás, többféle méret kapható, valamint a fülbevaló ékszertípuson belül is minden fajta megtalálható eredeti Swarovski kristállyal.

Swarovski gyűrű
SWAROVSKI KRISTÁLYOS GYŰRŰ

A Swarovski kristályos gyűrű jó párost alkot bármely más ékszerrel, nélkülük nem lehet teljes a ragyogás. A gyűrű a mozdulataink kecsességét, a karok finomságát hivatott erősíteni, emellett pedig, az egész testalkatunkat jobb színben tűnteti fel.