A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Szív alakú arcformádhoz ilyen bizsu fülbevalók illenek

Viszonylag ritka a szív alakú arcforma, így különlegességnek is számít. Mikor számít szív alakúnak az arcod? Akkor, ha a homlokod kimondottan széles, állad viszont hegyes és a kettő közötti rész vonala lefelé egyre keskenyedik. Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen formájú az arcod, vizsgáld meg a tükörben. Nos, ha kiderült, hogy az arcod szív alakú, akkor most neked szól a cikkünk, mert azt vizsgáljuk, hogy milyen bizsu fülbevaló illik hozzád.

Minden arcformához jól áll?

A bizsu fülbevaló kategória rengeteg ékszert takar, így minden arcformához bőven van választható darab. Míg az egyiknek ez áll jól, addig a másiknak teljesen más és így van ez rendjén, mert ha mindenkinek ugyanaz állna jól, igencsak csorbát szenvedne a sokszínűség.

Bizsu fülbevaló kiválasztása

A bizsu fülbevaló kiválasztásánál azt vedd figyelembe szív alakú arcodhoz, hogy mindig a lefelé szélesedő a jó. Miért? Mert ez adja meg az egyensúlyt, hiszen a te arcod fölfelé szélesedik és lefelé keskenyedik. Olyan bizsu fülbevaló illik hozzád, ami pont az ellentéte arcod vonalvezetésének. A szív alakú fülbevalók tehát kimondottan rosszul állnak, kerüld őket. Ugyanígy rosszul állnak a fordított háromszögek, de még a kerek és gömb alakok sem biztos, hogy jól mutatnak. Sőt, tovább megyünk, a lapos és egyenes vonalú lelógó fülbevaló sem az igazi, bár azok már a tűrhető kategóriába tartoznak. Neked ami igazán előnyös tud lenni, az a csepp alakú vagy háromszög alakú bizsu fülbevaló. Ezen kívül azok a lelógó darabok is istenien állnak, melyek lefelé szélesednek. A bizsu fülbevalók között meghatározhatatlan formák is előfordulnak, ez neked kedvez, hiszen sok köztük pont az arcformádhoz illik. Nézelődj, fedezd fel a bizsu fülbevalók hatalmas világát és szerezd be a kedvenceidet. Mindig olyan bizsu fülbevaló kerüljön a füledbe, ami kiemeli arcod szépségét és egyensúlyt ad. Míg a hosszúkás arcnál kerülendő az optikai nyújtás, úgy a kerek arcnál éppen, hogy szükséges. Ilyen ez, sokfélék vagyunk, mindegyikünknek más áll jól.

Bizsu nyaklánc - válassz a hajszínedhez passzolót
Válassz a hajszínedhez passzoló nyakláncot!

Bizsu nyaklánc esetén különösen jó, ha hajszínedhez választasz. Mivel hajszínünk változó, tekintve, hogy néha barnára, máskor szőkére, esetleg valamilyen természetellenes, de vagány színre fektetjük, nem árt, ha vannak univerzális darabjaink is. De most nézzük inkább, milyen típusú, milyen színvilágú bizsu nyaklánc illik a különböző alaphajszínekhez!

MEGNÉZEM
Bizsu karkötő elegánsan
Bizsu karkötő elegánsan?!

A bizsu karkötő régen nem volt összeegyeztethető az eleganciával, azonban ma más egészen más a helyzet. Jelen világunkban a legnevesebb eseményen is megjelenhetünk valamilyen bizsu kiegészítőt viselve, hiszen mindenki egyedi szeretne lenni, ebbe pedig beleférnek az is, ha nem a legnevesebb tervező legdrágább nemesfém és drágakő ékszereit mutogatjuk a nagyvilágnak.

MEGNÉZEM

Szív alakú arcformádhoz ilyen bizsu fülbevalók illenek
Fülbevalók szív alakú arcformádhoz

Viszonylag ritka a szív alakú arcforma, így különlegességnek is számít. A bizsu fülbevaló kategória rengeteg ékszert takar, így minden arcformához bőven van választható darab. Ha kiderült, hogy az arcod szív alakú, akkor most neked szól a cikkünk, mert azt vizsgáljuk, hogy milyen bizsu fülbevaló illik hozzád.

MEGNÉZEM