A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

A szív jelkép: Szíves bizsu nyaklánc

A különböző motívumok különböző jelkép szerepet tölthetnek be. A szív medállal ellátott bizsu nyaklánc például jelképezheti az élet szeretetét, a pozitív életszemléletet, a másokhoz való kedves hozzáállást és két vagy több ember egymás iránti szeretetét is.
Gyakori, hogy a szerelem jelképeként Valentin nap alkalmával a férfiak szívmedált, vagy egész szettet ajándékoznak.

Milyen alkalomra ajándékozzunk szíves nyakláncot?

Kristályos bizsu nyakláncSzámtalan alkalom megfelelő lehet. Főleg olyan személyt szokás megajándékozni vele, akit szeretünk. Ilyen lehet a kislányunk, akinek például születésnapjára ideális egy nyaklánc szívmedállal. Ugyanígy tökéletes ajándék lehet anyák napjára az anyukáknak, nagymamáknak, hiszen mint említettük, a szív a szeretetet jelképezi. Akár barátnők között is megfelelő ajándék lehet, az örök barátág jelképeként szív medállal ellátott nyakláncot ajándékozni.

 Az természetesen magától értetődik, hogy a szerelmesek között a szív jelkép nagyon sokszor előjön, így itt is tökéletes megoldás a hölgy számára egy csodaszép kristályos nyaklánc, melyen egy szív medál árulkodik az érzésekről. A szív medálok sokszínűsége minden stílus kedvelői számára hordhatóvá teszi a szíves nyakláncokat. Vannak itt lapos, filigránszerű szívek, domború darabok és egész szívet formázó, minden oldalról díszített medálok is. 

Ha ajándéknak szánjuk a nyakláncot, akkor elég azt tudnunk, hogy a célszemély mely színeket kedveli, mennyire szereti a hangsúlyos ékszereket és hogy viszonyul a medálokhoz. Minden variációra van nyaklánc!

 

A szeretetet jelképező szív az egyik legszebb motívum, általános és örök érvényű, ahogy ékszereink ragyogása, így akár magunk részére, akár ajándékba adjuk, csak jó megoldás lehet. Az ékszerek ragyogását, legfeljebb a megajándékozott fél arcán megjelenő mosoly tudja felülmúlni! :)

 

 

Szeretnél a jövőben is hasonló cikkeket olvasni?

Akkor nem kell mást tenned, mint...

Kövess minket Facebookon

Kövess minket Instagrammon

Iratkozz fel Hírlevelünkre

... és értesítünk minden cikk megjelenéséről!