A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.
Winter Sale 2018

WINTER SALE

Kezdjük az idei évet is egy hatalmas nagy akcióval! Új év, új ékszerek! Szerezd meg a kötelező téli darabokat,
akár 30% kedvezménnyel! Nem kell csak egyet választanod, a mai divat a sokféleségé, most népszerűek lesznek a halmozások, így akár több, gazdagon díszített bizsu ékszer is elfér majd a egymás mellett. Légy merész, most ezzel arathatsz nagy sikereket!
Nagyon különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik, és ez így is van jól. Ezért is ilyen széles a paletta kínálata. Bármilyen bizsu ékszert is választasz, szinte biztos lehetsz benne, hogy nem fog lépten-nyomon szembejönni veled egy ugyanolyan darab, hiszen a kínálat végtelen. Minden pillanatban egyedi és trendi lehetsz, hiszen belőled csak egy van és az tökéletes!


AZ AKCIÓBÓL HÁTRA VAN MÉG:

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC
Winter Sale 2018 - 10-20-30% kedvezmény

10% KEDVEZMÉNY

1 db ékszer = 10% kedvezmény

Ki ne szeretne magának egy új bizsu nyakláncot? Ha most vásárolsz és használod a lenti kupont, akkor 10%-ot elengedünk az általad választott ékszer árából!


KUPON: BBW11
Winter Sale 2018 - 10-20-30% kedvezmény

20% KEDVEZMÉNY

2 db ékszer = 20% kedvezmény

Vásárolj legalább 2 db ékszert a Téli leárazás ideje alatt, használd fel a kupont a rendelés leadásnál és 20%-ot elengedünk a rendelésedből!


KUPON: BBW22
Winter Sale 2018 - 10-20-30% kedvezmény

30% KEDVEZMÉNY

3 db ékszer = 30% kedvezmény

Új év, új ékszerek! Ha a Winter Sale ideje alatt vásárolsz legalább 3 db ékszert, akkor 30%-ot elengedünk a rendelésedből!


KUPON: BBW33
Bizsu nyaklánc
BIZSU NYAKLÁNC

A bizsu nyaklánc számos előnyével igazán közkedvelt választás, ha arról van szó, mit tegyünk a nyakunkba. Természetesen a klasszikus nemesfém, igazi gyémánt, drágakő vagy épp gyöngy nyakbavalók kora sosem fog leáldozni, de mellettük, fej-fej mellett ott lohol a bizsu nyaklánc is.

Bizsu karkötő
BIZSU KARKÖTŐ

A bizsu karkötő idén is népszérű, bár valószínűleg mindig is az marad. Viszont a bizsu karkötő divat folyamatosan változik, de a stílusok között nagy az átfedés és az átjárás, valamint sok darab elég neutrális vagy épp örök érvényű ahhoz, hogy bárki stílusához passzoljon.

Bizsu fülbevaló
BIZSU FÜLBEVALÓ

A bizsu fülbevaló nagyon tág fogalom, rengeteg féle ékszer tartozik bele. A kis köves, a karika, a lelógó, a figuratív, a színes, a fém, a műanyag, a kőkristály, sőt a fa is. A BizsuBarlang webáruház választékából biztosan mindenki megtalálja azokat a darabokat, amelyek illenek hozzá.

Bizsu gyűrű
BIZSU GYŰRŰ

A bizsu gyűrű tulajdonképpen egy kisebb-nagyobb, egyszerű vagy gyöngyökkel és kövekkel ékesített ékszer. A szürke hétköznapok néha nagyon lehangolóak tudnak lenni. Mivel is tehetnénk szebbé? A megoldás egy szép és csillogó bizsu gyűrű.

Winter Sale 2018 - 10-20-30% kedvezmény